Στοιχήματα Bundesliga

H Bundesliga αποτελεί την πρώτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδόσφαιρου. Σε αυτή μετέχουν 18 ομάδες. Ξεκινά τον Αύγουστο, ενώ τελευταία σέντρα γίνεται συνήθως τον Μάιο. Οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις θέσεις για την Ευρώπη: Η ομάδα που θα τερματίσει στην 5η θέση θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League, ο 6ος της κατάταξης θα παίξει στα προκριματικά του Europa Conference League ενώ στο Europa League θα αγωνιστεί και ο Κυπελλούχος. Σε περίπτωση που το Κύπελλο πάρει ο πρωταθλητής τη θέση στην Ευρώπη θα καταλάβει η ομάδα που τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες δύο ομάδες της κατάταξης υποβιβάζονται στην 2.Bundesliga, ενώ η 16η δίνει μπαράζ με ομάδα από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

Η Μπάγερν Μονάχου αποτελεί τον… δυνάστη της κατηγορίας με 31 τρόπαια πρωταθλητή, με τις Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ να ακολουθούν με 5 κατακτήσεις ενώ 4 έχει η Βέρντερ Βρέμης. Η Μπάγερν κατέχει και το ρεκόρ κατάκτησης 10 συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ BUNDESLIGA ΣΤΗ SPORTINGBET

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία Bundesliga ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, ενώ σε κάθε αγωνιστική στο στοίχημα ποδόσφαιρο, μπορείς να βρεις περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα. Παράλληλα, η Bundesliga «παίζει» σε live streaming* στην Sportingbet, μεταφέροντας το κλίμα των γερμανικών γηπέδων στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού. Ακόμα με το feature Build A Bet*, σου δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσεις περισσότερες αγορές από τον ίδιο αγώνα μόνο με ένα κλικ!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο