Στοιχήματα NBA

Η έκρηξη που προκάλεσε το θεαματικό μπάσκετ των Λέικερς και η αντιπαλότητα με τους Σέλτικς στα 80’s αλλά και η επιρροή του Μάικλ Τζόρνταν στα ‘90s, μετέτρεψαν το NBA στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, με εκατομμύρια φανατικούς φίλους ανά την υφήλιο. Οι Κέλτες μαζί με τους «λιμνάνθρωπους» συνιστούν τις ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα (17), ακολουθούν με 7 οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Σικάγο Μπουλς με 6.

Πρόγραμμα & βαθμολογία NBA

Η σεζόν στο NBA χωρίζεται σε δύο περιόδους. Τα παιχνίδια μπάσκετ NBA που διεξάγονται από τον Οκτώβριο ως τον Απρίλιο, αφορούν την regular season και τα playoffs, μέσα από τα οποία αναδεικνύεται και ο πρωταθλητής. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο περιφέρειες των 15 (Ανατολή – Δύση) και ακόμα περισσότερο σε οκτώ divisions, πάντα με γεωγραφικά κριτήρια. Οι ομάδες με τα οκτώ καλύτερα ρεκόρ ανά περιφέρεια συγκρούονται στα playoffs, σε σειρές που κρίνονται στις τέσσερις νίκες.

NBA Hellas

Η Ανατολή «αδυνάτισε» σημαντικά από τη μετακίνηση του «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς, ωστόσο στην περιφέρεια το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μετατράπηκε στον απόλυτο ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε και στον πρώτο τους τίτλο μετά από 50 ολόκληρα χρόνια. Στη Δύση ωστόσο τη μερίδα του λέοντος κλέβουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Στεφ Κάρι που τους έχει οδηγήσει σε 4 κατακτήσεις τα τελευταία 8 χρόνια.

Στοίχημα & αποδόσεις NBA στη Sportingbet

Στη Sportingbet, θα βρεις ευρεία γκάμα ειδικών στοιχημάτων, όπως και τα NBA αποτελέσματα της ημέρας. Ταυτόχρονα, μπορείς να απολαύσεις τους αγώνες σε live streaming*, να παίξεις με τη λειτουργία Build A Bet* και να ποντάρεις σε μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs, αλλά και το all-star game της διοργάνωσης.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.