Κορυφαίες διοργανώσεις
Nations League
Ευρώπη
9
Τσάμπιονς Λιγκ
Ευρώπη
4
Γιουρόπα Λιγκ
Ευρώπη
3
Europa Conference League
Ευρώπη
3
Copa Libertadores
Νότια Αμερική
26
Copa Sudamericana
Νότια Αμερική
25
Σούπερ Λιγκ
4
Ελλάδα
11
Λα Λίγκα
22
Ισπανία
21
Πρέμιερ Λιγκ
17
Αγγλία
18
Σέριε Α
21
Ιταλία
22
Μπουντεσλίγκα
19
Γερμανία
23
Λιγκ 1
8
Γαλλία
24
Combi+ (επιπλέον αξία)
Κόσμος
100
Όλες οι διοργανώσεις
Όλες οι χώρες
Κόσμος
101
Ευρώπη
45
Ελλάδα
13
Αγγλία
79
Ισπανία
84
Γερμανία
86
Ιταλία
82
Γαλλία
49
Πορτογαλία
17
Νότια Αμερική
71
Αργεντινή
22
Βραζιλία
49
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ
Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
Αποτέλεσμα 1X2
Over/Under
1
X
2
Γκολ
Over
Under
Άρης
ΑΕΚ
21/4/24 4:30 μ.μ.
BUILD Α BET
6.25
4.33
1.47
2,5
2,5
1.77
2,5
1.93

Στοιχήματα Ποδόσφαιρο

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης και του κόσμου παίζουν στο στοίχημα ποδόσφαιρο της Sportingbet. Κάθε αγώνας καλύπτεται με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αποτελέσματα ποδοσφαίρου αλλά και το κουπόνι αγώνων με επιλογές για όλα τα γούστα.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα «παρελαύνουν» καθημερινά στο κουπόνι της Sportingbet με αποδόσεις ποδοσφαίρου για την Πρέμιερ Λιγκ (Premier League), την Πριμέρα Ντιβιζιόν (Primera Division ή La Liga), την Μπουντεσλίγκα (Bundesliga), τη Σέριε Α (Serie A), τη Σούπερ Λιγκ (Superleague), τη Λιγκ 1 (Ligue 1), τις μικρότερες κατηγορίες σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, αλλά παράλληλα και με στοίχημα σε λίγκες από την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία!

Το ποδοσφαιρικό στοίχημα περιλαμβάνει επίσης και τις αγορές από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου, με ναυαρχίδα το Τσάμπιονς Λιγκ (Champions League) και το Γιουρόπα Λιγκ (Europa League), αλλά και τις διοργανώσεις της Νοτίου Αμερικής, όπως το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Τέλος, από το στοίχημα ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διοργανώσεις της FIFA και της UEFA, όπως το Μουντιάλ και το Σούπερ Καπ.

Κάθε μέρα, η Sportingbet παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στοιχήματος. Δίνεται η δυνατότητα θέασης μέσω live streaming* στους αγώνες στοιχήματος, αποδόσεις στοιχήματος και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα. Μαζί, πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως το Build A Bet, συνδυάζοντας περισσότερες από μία αγορές σε κάθε αγώνα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ SPORTINGBET

Όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα, προσφέρονται για στοιχηματισμό, τόσο πριν τη σέντρα της κάθε αναμέτρησης, όσο και κατά τη διάρκειά της, σε μια εξιδεικευμένη και φιλική πλατφόρμα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τις αποδόσεις για πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, μαζί με στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον αγώνα. Παράλληλα, μπορεί να τοποθετήσει τα στοιχήματά του σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

Μονό στοίχημα: Κάθε ποδοσφαιρικό γεγονός προσφέρεται για στοιχηματισμό κατά μόνας, τόσο στην επιλογή «Νικητής Αγώνα», όσο και στις επιμέρους αγορές ειδικών στοιχημάτων που μπορεί να ξεπεράσουν και τις 300 ανά παιχνίδι. Ο χρήστης μπορεί να βρει πληθώρα επιλογών για να δημιουργήσει το κουπόνι της αρεσκείας του, επιλέγοντας σε στοιχήματα που αφορούν τις ομάδες, τον αριθμό τερμάτων, καρτών, κόρνερ, αλλά και τους παίκτες που συμμετέχουν στον αγώνα.

Παρολί: Κάθε αγώνας/γεγονός μπορεί να συνδυαστεί με άλλους, δημιουργώντας κουπόνι ποδοσφαίρου με 2 ή και περισσότερες επιλογές. Διατίθεται αφενός για την αγορά «Νικητής Αγώνα», αφετέρου για ειδικά στοιχήματα τα οποία δύναται να συνδυαστούν σε κουπόνια δύο ή περισσότερων επιλογών, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων που προσφέρονται για στοίχημα ποδόσφαιρο.

Σύστημα στοιχήματος: Σε παρολί στοιχήματος, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σύστημα στοιχήματος, επιλέγοντας ζητούμενα, από 3 έως 8 επιλογές ανά κουπόνι. Σε κάθε κουπόνι, μπορεί να προσθέσει τις επιλογές, διαλέγοντας ένα ή περισσότερα ζητούμενα. Οι τύποι των συστημάτων χωρίζονται ανάλογα με τα ζητούμενα και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δυάδες, τριάδες, τετράδες κοκ, ανάλογα με τις επιλογές που τοποθέτησε στο κουπόνι του.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ SPORTINGBET ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H Sportingbet παρέχει νόμιμη υπηρεσία στοιχημάτων στην Ελλάδα και οι χρήστες μπορούν, πλην του στοιχήματος, να δουν αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου, αποτελέσματα στοιχήματος ποδοσφαίρου, κανόνες για στοίχημα ποδόσφαιρου, βαθμολογια ποδοσφαίρου και εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και chat.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ

Η εφαρμογή Sportingbet app για iOS & Android συσκευές σας δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και υπόσχεται μια εμπειρία συναρπαστική.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο