Στοιχήματα Super League

Η Super League διεξάγεται με τη συμμετοχή 14 ομάδων, σε πρωτάθλημα δύο γύρων με 26 αγωνιστικές και στη συνέχεια οι 6 πρώτες ομάδες της Λίγκας παίζουν στα play off ενώ οι 8 υπόλοιπες στα play out. Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, συνιστά ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα.

Από τη σεζόν 1959-60, όταν θεσπίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, μέχρι τους αγώνες της σημερινής εποχής, μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν λάβει μέρος σε όλες, ανεξαιρέτως τις αγωνιστικές περιόδους. Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 47 κατακτήσεις.

Το σύστημα βαθμολογίας Super League, χαρίζει τρεις βαθμούς στον νικητή και από έναν σε περίπτωση ισοπαλίας.  Ο πρωταθλητής θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. O δεύτερος της τελικής κατάταξης, θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Κυπελλούχος θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος των πλέι οφ θα συμμετάσχουν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης από τα πλέι άουτ, υποβιβάζονται στη Super League 2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Από τη διοργάνωση του 1979-80 το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό, καθώς τα ποδοσφαιρικά τμήματα των συλλόγων μετατράπηκαν σε ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (ΠΑΕ). Την ευθύνη της διεξαγωγής του πρωταθλήματος ανέλαβε η νεοσύστατη Ένωση Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (ΕΠΑΕ).

Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 η ΕΠΟ συναίνεσε στην αποχώρηση των 16 συλλόγων-μελών της Α΄ Κατηγορίας και τη δημιουργία συνεταιρισμού υπό την ονομασία «Super League Ελλάδα», ο οποίος διαδέχτηκε την ΕΠΑΕ στη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας. Από τη σεζόν 2019-20 η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι η Super League 1.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων συνήθως ξεκινούν τον Αύγουστο και ολοκληρώνονται με το τέλος των play off και play out τον Μάιο. Ποιος θα σηκώσει φέτος την κούπα του πρωταθλητή;

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ SUPER LEAGUE ΣΤΗ SPORTINGBET

Η Sportingbet διαθέτει ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλους τους αγώνες Super League, προσφορά ημέρας*, λειτουργία Build A Bet αλλά και πρόγραμμα ανταμοιβής* για τους πιστούς παίκτες.

Παράλληλα, σε κάθε μία από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, αλλά και μια εύχρηστη πλατφόρμα για στοίχημα live.

Έτσι, η ένταση κάθε αγώνα μεταφέρεται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, όπου μπορείς να δεις την εξέλιξη όλων των αγώνων της Σούπερ Λιγκ σχεδόν σε πραγματικό χρόνο καθώς και στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό πρωτάθλημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Media

Επιλέξτε ή από τη λίστα live γεγονότων για να δείτε στα μέσα.

Δεν έχουν επιλεγεί στοιχήματα!
Πλοηγηθείτε στα Αθλήματα και επιλέξτε στοιχήματα πατώντας στις αποδόσεις
Κατάθεση
Κλείσιμο